Welkom op de grootste website voor gebruikte racefietsen, kleding en onderdelen van de Benelux! Uw gratis advertentie? Advertentie@wielrenmarktplaats.nl

Home

 

Trek racefietsen

Giant racefietsen

Colnago racefietsen

Ridley racefietsen

Scott racefietsen

Cannondale racefietsen

Cervélo racefietsen

Pinarello racefietsen

Lapierre racefietsen

Orbea racefietsen

Koga racefietsen

Bianchi racefietsen

Specialized racefietsen

Look racefietsen

 

                                       

Racefiets reviews




 

Trek Domane 6.9 Project One 2013 racefiets 
 

De Trek Domane 6.9 Project One racefiets is nieuw in het Trek gamma voor 2013.
De fabrikant Trek heeft een snelle superfiets gemaakt die ik hieronder wil beschrijven middels een review.

De Trek Domane 6.9 2013 Project One.
Als eerst de Trek Ride Tuned zadelmast: Het no cut ride tuned zadelmast van Trek is ontworpen voor het rijden op volle snelheid. Dit zadel biedt de maximale verstelbaarheid en ultiem comfort, wat voor snelheid u ook rijdt. De racefiets Trek Domane 6.9 is voorzien van een 11 speed versnellingssysteem, waardoor u prima kunt presteren. Naast de 11 speed heeft deze racefiets ook weggewerkte spatbordbevestigingspunten, een bevat de Trek Domane 6.9 een compact crankstel. Dit wil zeggen dat er twee kettingbladen zijn met een kleinere versnelling. Er is ook een Duotrap naadloos in het frame geďntegreerd zodat uw sensor prima functioneert. Uw kunt de snelheid, afstand, trapfrequentie, meten zonder extra weerstand. Voor het elektronisch schakelen is er een geďntegreerde batterijhouder gemaakt.
De stuurbuis van de Trek Domane 6.9 is asymmetrisch gemaakt. Dit zorgt voor meer stijfheid en hierdoor kan je nauwkeuriger sturen en behendiger sturen op glad wegdek.
Het frame van de Trek Domane 6.9 2013 is voorzien van geadvanceerd carbon uit de OCLV 600 serie. Dit resulteert in een goed gewicht racefiets en de beste stijfheid.
De Trek Domane 6.9 is vernieuwd vanuit de Domane 6.2. Naast de hierboven beschreven veranderingen bevat de 6.9 ook een Bontrager Race X lite tubeless ready wielset, Shimano Dura Ace aandrijving en een Bontrager Race X lite IsoZone stuur. Dit stuur is bevat IsoZone stuurkussentjes die de trillingen op een hobbelig wegdek of kasseien met 20% verminderen , zonder dat je de controle verliest over het stuur. Je hebt dus geen extra gelvulling of dubbel stuurlint meer nodig. Voor de prijs van deze racefiets moet u toch al gauw denken aan 6500 euro of meer.

Trek: Project One.
Wat is het Project One project van Trek. Dit wil zeggen dat je bij Trek je eigen racefiets kunt persoonlijken. Je maakt hem op maat zoals je wilt. Het model; Madone, Domane of speed, de fit, styling, onderdelen.
Waar kan je uit kiezen?
Aandrijving: Shimano, SRAM of Campagnolo.
Cranktype: Triple, dubbel of compact.
Zadel: Zacht of gevoerd? Superlicht of juist slang?
Wielset: Bontrager lichte wielen of toch de aerodynamische wielset van Bontrager.
Als laatste het stuur en de stuurpen kies je naar eigen smaak.
De framemaat, stuurpenlengte, stuurpenhoogte, cranklengte, zadelmaat en uiteraard de zadelhoogte. Ook de stijl kun je bij Project One zelf kiezen. Welk lakpatroon, welke kleur; rood, blauw, wit, zwart, grijs, groen of wat u maar wilt, 19 soorten stuurlint, 11 kleuren kabels, wieldecals en de 11 unieke banden kleuren.

 http://2-wielrennen.plazilla.com/


 

Meer racefiets reviews


 

Uw racefiets plaatsen!


Bekijk gebruikte racefietsen.

 

                                                             

 

                    Wielrenmarktplaats.nl © 2010 • Privacy Policy • Terms Of Use • Advertentie@wielrenmarktplaats.nl