Welkom op de grootste website voor gebruikte racefietsen, kleding en onderdelen van de Benelux! Uw gratis advertentie? Advertentie@wielrenmarktplaats.nl

Home

 

Trek racefietsen

Giant racefietsen

Colnago racefietsen

Ridley racefietsen

Scott racefietsen

Cannondale racefietsen

Cervélo racefietsen

Pinarello racefietsen

Lapierre racefietsen

Orbea racefietsen

Koga racefietsen

Bianchi racefietsen

Specialized racefietsen

Look racefietsen

 

                                       

Racefiets reviews
 

Specialized Roubaix SL4 2013 
 

Specialized is een van de nieuwste merken op racefiets gebied. Ze kwamen en overwonnen vele harten met hun prachtige racefietsen. Contador won er de Tour de France op! Specialized is een Amerikaans merk die in 1974 is opgericht. De eerste racefiets die ze maakte was de Allez. Echt bekend werd het merk door de Roubaix. Nu is de Roubaix vernieuws voor 2013. De Specialized Roubaix 2013 heeft balhoofd dat is veranderd tov 2012. Ook is het ontwerp een beetje aangepast om voor meer comfort en stijfheid op de racefiets te zorgen. De Specialized Roubaix 2013 heeft verder een nieuwe zadelpen die ook voor meer comfort moet zorgen.

Vind je het niet erg om met een ‘oudere’ Specialized Roubaix rond te rijden, kan je altijd kiezen voor de Roubaix SL3 Pro Ui2, of de Specialized Elite, Comp of de Expert C2, Ui2 of de Sport serie.

  


 

 

Als ik je een tip kan geven zou ik ook eens denken aan de Specialized S-Works Venge serie. Deze racefiets bijvoorbeeld de S-Works Venge Ltd EPS is afgemonteerd met lichte Campagnolo Super Record groep. De racefiets kost wel rond de 14.000 euro, maar dan heb je wel het beste van het beste. Ook heeft deze racefiets Zipp carbon velgen en handgemaakte tubes. De S-Work Venge is een combinatie van de Tarmac en de Shiv. Een erg professionele racefiets dus! Ga je voor de Venge dan kies je bij Specialized tussen de Specialized Venge Comp M2, de Specialized Venge Expert U12 M2 en de Specialized Expert M2. 
 


Meer racefiets reviews


 

Uw racefiets plaatsen!


Bekijk gebruikte racefietsen.

 

                                                             

 

                    Wielrenmarktplaats.nl © 2010 • Privacy Policy • Terms Of Use • Advertentie@wielrenmarktplaats.nl