Welkom op de grootste website voor gebruikte racefietsen, kleding en onderdelen van de Benelux! Uw gratis advertentie? Advertentie@wielrenmarktplaats.nl

Home

 

Trek racefietsen

Giant racefietsen

Colnago racefietsen

Ridley racefietsen

Scott racefietsen

Cannondale racefietsen

Cervélo racefietsen

Pinarello racefietsen

Lapierre racefietsen

Orbea racefietsen

Koga racefietsen

Bianchi racefietsen

Specialized racefietsen

Look racefietsen

 

                                       

Racefiets reviewsPinarello Dogma 65.1 think 2 2013
 

Elk jaar maakt Pinarello, net als alle andere merken weer een nieuwe racefietsen. Voor 2013 hebben ze ook weer een nieuwe topper gemaakt.

De Pinarello DOGMA 65.1 is de 2013 racefiets die je moet hebben.
De 65.1 Dogma is een revolutioneren racefiets. Het gram is gemaakt uit 65HM1K carbon. Is heeft een hogere sterkte dan een normale carbon racefiets. Hierdoor hebben ze minder materiaal nodig om het grame te maken. Dit heeft weer als voordeel dat het een lichte fiets is met veel stijfheid. De dogma 65.1 think 2 kan dankzij verwisselbare kabelstops elektrisch en meganisch aangedreven worden. De dogma 65.1 Think 2 kan geleverd worden in 12 maten. De prijs van de Dogma 65.1 Think 2 is niet niks. Je bent er zeker een dikke 3 duizend euro mee kwijt.
De dogma is speciaal ontworpen voor hun specifieke kabel breedtes voor zowel campagnolo als alle shimano systemen als Shimano Ultegra of Shimano 105.

Overige informatie over de fabrikant Pinarello:

Pinarello racefietsen, de geschiedenis van een Nederlandse fabrikant.
Pinarello houdt zich veel bezig met de keuze van het type caron. Carbon ziet er meestal hetzelfde uit. Echter zitten er grote verschillen in. Welke verschillende types en soorten carbon zijn er? Onder andere het type Torayca carbon. Torayca carbon komt uit Japan. Het is hoge kwaliteitscarbon die verschillende testen heeft doorstaan zoals weerbaarheidtesten en andere kwaliteitstesten. Het carbon dat Pinarello gebruikt is niet gelijmd. Volgens Pinarello verslapt dan de gelijmde carbon na verloop van tijd. De Pinarello's worden overigens gemaakt in fabrieken in Azië en Europa. Zo worden de frames in China gemaakt en dan verscheept naar Italië. Hier worden ze bespoten, bestickerd en in elkaar gezet. Carbotec is de producent van de Pinarello frames. Meer over racefietsen van Pinarello:
http://2-wielrennen.plazilla.com/


 

Meer racefiets reviews


 

Uw racefiets plaatsen!


Bekijk gebruikte racefietsen.

 

                                                             

 

                    Wielrenmarktplaats.nl © 2010 • Privacy Policy • Terms Of Use • Advertentie@wielrenmarktplaats.nl