Welkom op de grootste website voor gebruikte racefietsen, kleding en onderdelen van de Benelux! Uw gratis advertentie? Advertentie@wielrenmarktplaats.nl

Home

 

Trek racefietsen

Giant racefietsen

Colnago racefietsen

Ridley racefietsen

Scott racefietsen

Cannondale racefietsen

Cervélo racefietsen

Pinarello racefietsen

Lapierre racefietsen

Orbea racefietsen

Koga racefietsen

Bianchi racefietsen

Specialized racefietsen

Look racefietsen

 

                                       

Racefiets reviews
 

Cube Litening Super HPC SL en Cube Agree GTC SLT 2013
 

Informatie over de Cube racefietsen als de Cube Litening Super HPC SLT di2 en de Cube Agree. Nadat ik al gerenomeerde merken als Specialized, Giant, Trek, Scott, Ridley, Pinarello en Cervelo al aanbod heb laten komen, is het nu de buurt aan Cube racefietsen. Cube mag natuurlijk niet vergeten worden.
Cube is een racefiets merk dat redelijk nieuw is op de markt.
Desondanks heeft het merk toch al 15 jaar ervaring in het bouwen van sportieve fietsen. Het merk heeft zijn oorsprong in Duitsland. In 1993 is het merk opgericht in Waldershof. De prijs kwaliteit verhouding is uitstekend bij de Cube racefiets. Daarnaast zien de racefietsen er mooi uit en is de geometrie prima in orde. Prijs kwaliteit verhoudingen vind je bij geen enkel ander merk net zoals de looks en geometrie. De fietsen passen bij iedereen aangezien ze dure en goedkope racefietsen hebben. De Cube Aerial afgemonteerd met Shimano Sora is het instapmodel en de topfiets van Cube is de Cube Litening Super HPC Di2 SL met Dura Ace van Shimano.
Cube is op het moment een van de snelst groeiende merken van Nederland.

Cube racefietsen komen in Nederland steeds meer voor. Het merk is echt in opkomst, dankzij geweldige racefietsen. Het merk is ontstaan in 1993 in Duitland in Waldershof om precies te zijn. Het aanbod van Cube bestaat uit ruim 150 modellen. Van racefiets tot crossfiets. Daarnaast heeft Cube ook kleding en accessoires. De Cube fietsen hebben een uitstekende prijs kwaliteit verhouding. Ook moet ik zeggen dat de racefietsen er geweldig mooi uit zien.

Vandaag neem ik een paar Cube racefietsen onder de loep. Te weten de Cube Agree racefietsen. De Cube Agree GTC SLT DI2 2013 is het topstuk van de Agree serie. Deze racefiets weegt slechts 7.2 kilogram. De Cube Agree SLT DI2 2013 heeft verder oversized carbon buizen voor het frame en de liggende achtervork levert veel stijfheid en zorgt hiervoor weer voor een goede verhouding tussen het gewicht en de sterkte. Verder kun je met deze racefiets electronisch schakelen, dankzij de Shimano Ultegra Di2 groep. De wielset is van DT Swiss RA 1.0 . Deze zijn licht en stijf zijn om snel te kunnen optrekken.                                                       Meer racefiets reviews


 

Uw racefiets plaatsen!


Bekijk gebruikte racefietsen.

 

                                                             

 

                    Wielrenmarktplaats.nl © 2010 • Privacy Policy • Terms Of Use • Advertentie@wielrenmarktplaats.nl