Welkom op de grootste website voor gebruikte racefietsen, kleding en onderdelen van de Benelux! Uw gratis advertentie? Advertentie@wielrenmarktplaats.nl

Home

 

Trek racefietsen

Giant racefietsen

Colnago racefietsen

Ridley racefietsen

Scott racefietsen

Cannondale racefietsen

Cervélo racefietsen

Pinarello racefietsen

Lapierre racefietsen

Orbea racefietsen

Koga racefietsen

Bianchi racefietsen

Specialized racefietsen

Look racefietsen

 

                                       

Racefiets reviews
 

Colnago CX1 EVO Ultegra 2013 racefiets

De racefietsen van Colnago voor seizoen 2013 zijn bekend gemaakt. Zo is de Colnago CX1 Evo vernieuwd en is het een echte moderne klassieker geworden. Op deze racefiets van Colnago zijn ook al etappes gewonnen in de Giro ‘d Italië, de Tour de France en Prijs-Nice.

De Colnago CX1 Evo is ontworpen met een monocoque (Een constructietechniek, waarbij de dragende constructie wordt gevormd door de schaal, ofwel de buitenhuid, zonder inwendige versterkingen) voorste driehoek, waarvan de dwarsdoorsnede buizen uit een stuk gegoten zijn. Voor de Colnago CX1 Evo is er de keuze tussen een mechanische of elektronische groepset. Je dus ook kiezen voor shimano Ultegra DI2. De achterremkabels zijn geďntegreerd, maar de kabels van de mechanische groepen blijf je zien. Deze zitten onder de onderbuis. Het frame is van de nieuwe Colnago is beschikbaar in 8 maten, te weten: 42s, 45s, 48s, 50s, 52s, 54s, 56s, 58s. Ook kun je kiezen uit verschillende kleuren zoals mat zwart, mat zwart met wit, wit met zwart en zilver, rood en wit en de grijze versie.

Dit is dan de racefiets waar het over gaat: De Colnago CX1 EVO 2013:

De mechanische groep keuze bestaat uit Shimano Ultegra DI2.

Specificaties Colnago CX1 EVO: Frame Colnago CX1 C-HS. Voorvork Colnago CX-1 C-HS. Voorderailleur Shimano Ultegra. Achterderailleur Shimano Ultegra. Versnellingen SHIMANO 105 10S 12-25T. Wielen Shimano WH-RS30. Banden Vittoria Rubino Pro 700x23C. Remmen Colnago X-BRAKE 1. Stuur Colnago NEMESIS. Zadel Selle Italia Colnago X1. Zadelpen Colnago CARBON doorsnede 31, 6. Colnago CX 1 Evo 2013 Ultegra racefiets.

Concluderende. De Colnago CX1 Evo is gemaakt voor de kleinere en grotere mensen, voor beginners die veel eisend zijn en voor semi profs! Met de Colnago CX1 Evo heb je een van Colnago’s beste racefietsen in huis. De prijs voor de Colnago CX1 2013 topper ligt tussen de 2500 en 3000 euro. 
http://2-wielrennen.plazilla.com/ 


 

Meer racefiets reviews


 

Uw racefiets plaatsen!


Bekijk gebruikte racefietsen.

 

                                                             

 

                    Wielrenmarktplaats.nl © 2010 • Privacy Policy • Terms Of Use • Advertentie@wielrenmarktplaats.nl