Welkom op de grootste website voor gebruikte racefietsen, kleding en onderdelen van de Benelux! Uw gratis advertentie? Advertentie@wielrenmarktplaats.nl

Home

 

Trek racefietsen

Giant racefietsen

Colnago racefietsen

Ridley racefietsen

Scott racefietsen

Cannondale racefietsen

Cervélo racefietsen

Pinarello racefietsen

Lapierre racefietsen

Orbea racefietsen

Koga racefietsen

Bianchi racefietsen

Specialized racefietsen

Look racefietsen

 

                                       

Racefiets reviews
 

Colnago CLX 3.0
 

Review van de Colnago CLX 3.0 te verkrijgen in 105, ultegra of ultegra Di2.
De Colnago racefietsen zijn al jaren geliefd onder de wielrenkenners. Ook de vernieuwde Colnago CLX 3.0 is weer een topper van formaat. De CLX 3.0 is verkrijgbaar in Ultegra, Ultegra DI2 en in Shimano 105. De voordelen van deze racefiets zijn vooral het comfort en de prestaties die hij levert in verhouding met de prijs. Nadeel van de Colnago CLX 3.0 is dat de wielen niet overeenkomen met het frame qua uiterlijk.

De Colnago CLX 3.0 is een prachtige racefiets, en maakt deel uit van een reeks van realistisch geprijsde modellen van Colnago. De Colnago Arte is de voorganger van de CLX 3.0, echter is deze racefiets full carbon en niet aluminium zoals de Colnago Arte. De CLX 3.0 is zeer gebruiksvriendelijk, omdat de racefiets stabiel aanvoelt.

De geometrie van de Colnago CLX 3.0.
Dankzij hedendaagse technologische ontwikkelingen is de geometrie erg belangrijk geworden. Zo is CLX 3.0 nog sneller geworden en werd er afdalingen 5 tot 10 mph per uur harder gereden. In de afwerking is ook gedacht aan comfort, te zien aan de aero-vormige zadelpen. De wielen zijn van Shimano RS30s en deze zijn zeer goed dankzij hun robuuste bouw en makkelijk onderhoud. Shimano's mechanische groepset Ultegra zorgt voor de verschuiving tussen het compacte crankstel aan een nauwe 12-25t cassette.

Voor 2013 is het frame van de CLX 3.0 compleet veranderd.
De monocoque voorstedriehoek van het frame heeft veel nieuwe features. Te weten de interne routing van de achterste remkabel, de nieuwe verschillende sectie C-HS1 headset en een nieuwe vork zijn zo gemaakt dat ze perfect passen in combinatie met de nieuwe headset. Ook is voor 2013 mogelijk om je Colnago CLX 3.0. racefiets te laten afmonteren met de nieuwe elektronische groepset Di2. Ten slotte zal de CLX 3.0 in 8 verschillende schuine maten te verkrijgen zijn. http://2-wielrennen.plazilla.com/


 

Meer racefiets reviews


 

Uw racefiets plaatsen!


Bekijk gebruikte racefietsen.

 

                                                             

 

                    Wielrenmarktplaats.nl © 2010 • Privacy Policy • Terms Of Use • Advertentie@wielrenmarktplaats.nl